Martin Skorseze: Negativne kritike člana Akademije na račun novog filma

Martin Skorseze: Negativne kritike člana Akademije na račun novog filma

Autor: | 24/12/2013

0

Martin Skorseze zna da njegov film "The Wolf of Wall Street" nije za svakoga, ali sigurno nije očekivao ovakvu kritiku jednog člana Akademije nakon projekcije filma za službene članove AMPAS-a (Academy of Motion Picture Arts and Sciences).

Sudeći prema onome što je glumica Houp Holidej objavila na Facebooku nakon projekcije, nekima je film bio previše.

- Sinoć je na Akademiji bilo mučenje. Tri sata mučenja, ista odvratna sr**a iznova i iznova. Nakon filma je bila rasprava na kojoj nije ostalo puno ljudi. Kad su Leonardo DiKaprio i Martin Skorseze izašli iz lifta, jedan scenarista i član Akademije počeo je da viče na njih: "Sram vas bilo, ovo je odvratno".

Portparol Paramounta izjavio je da niko nije vikao na reditelja, ali je priznao da je jedna osoba imala "negativan komentar" na film.

Kad su novinari zamolili glumicu Houp Holidej za komentar, odbila je da otkrije ime i prezime dotičnog scenariste i člana Akademije. Ipak, izjavila je da je njegov komentar šokirao prisutne i da je za druge to bio vrlo čudan i neprijatan trenutak.

Dodala je i da su neki gledaoci nakon filma aplaudirali, ali da drugi, uključujući i nju, nisu.

Film je snimljen prema istinitoj priči, a u njemu Leonardo glumi Džordana Belfortea, pokvarenog finansijera koji je 22 meseca proveo u zatvoru.

Izvor: hot.net.hr

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: martin skorseze

Pročitajte još