Božić u domovima holivudskih zvezda

Božić u domovima holivudskih zvezda

Autor: | 26/12/2013

0
Žizel Bundšen

Brojne poznate ličnosti proslavile su juče Božić na tradicionalan način: uz porodicu, božićnu jelku i bogatu trpezu. Zahvaljujući društvenim mrežama, oni su preneli deo raspoloženja iz svojih domova i na svoje obožavaoce, te su objavili svoje praznične fotografije. Među njima je bila i Žizel Bundšen, koja se na Instagramu pohvalila izgledom božićne jelke, i koja je provela jučerašnji dan sa suprugom Tomom Brejdijem i njihovom decom u domu u Bostonu, i usput svima čestitala praznik:
- Srećan Božić! Želim vam mnogo ljubavi, zdravlja i svetlosti - objavila je Žizel uz fotografiju.

Alesandra Ambrosio

Ništa manje raspoložena nije bila ni njena koleginica Alesandra Ambrosio, koja je podelila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Džejmijem Mazurom i njihovom decom, kao i svojim roditeljima, dok je još jedan "Viktorijin anđeo", Miranda Ker, objavila fotografiju bogate praznične trpeze.

Miranda Ker

I supermodel Kejt Apton pohvalila se raskošnom jelkom, a Amber Rouz brojnim poklonima namenjenim desetomesečnom sinu Sebastijanu.

Kejt Apton
Amber Rouz

Rijana je praznike provela na rodnom Barbadosu sa porodicom, odakle je objavila niz fotografija, uključujući i onu na kojoj otvara poseban poklon:
- Dobila sam Bibliju od moje pokojne bake Doli sa njenim ručno pisanim beleškama. To bi rasplakalo svaku odraslu ženu - napisala je ona.

Rijana

Glumica i pevačica Džulijen Haf podelila je fotografiju na kojoj pozira sa svojim ljubimcima, Harlijem i Leksijem, a sličnu fotografiju objavio je i glumački par Kristen Bel i Daks Šepard, koji je Božić proveo obučen identično kao i njihovi psi.

Džulijen Haf
Daks Šepard i Kristen Bel

Slavilo se i u domu porodice Kardašijan, ali u opuštenoj atmosferi, sudeći po fotografiji koju je objavila Kendal Džener, a na kojoj su ona i njena starija sestra Kloi Kardašijan obučene u crvene kombinezone.

Kendal Džener i Kloi Kardašijan

I Madona je Božić provela sa najbližima, te je objavila fotografiju sa kćerkom Mersi i sinom Dejvidom Bandom.

Madona

Nikol Šerzinger poželela je srećan Božić svima putem čestitke, a Džejms Franko objavio je veselu fotografiju sa prijateljicom.

Nikol Šerzinger
Džejms Franko

Autor: Life Content

Foto: Instagram/Twitter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin