Ceca Ražnatović: Čast mi je što sam u najluđoj noći sa sugrađanima

Ceca Ražnatović: Čast mi je što sam u najluđoj noći sa sugrađanima

Autor: | 28/12/2013

0

Pevačica Svetlana Ražnatović izjavila je da joj je čast što će u novogodišnjoj noći pevati pred Beograđanima i da joj je drago što će Budžet grada prihodovati od tog koncerta. Ceca je na konferenciji za medije rekla da je rado prihvatila poziv Grada i podsetila da je nakon koncerta na Ušću obećala da će upriličiti jedan besplatan koncert svojim sugrađanima.

Pored nje na spektakularnom dočeku koji ove godine organizuje Grad Beograd pevaće i

Nataša Bekvalac koja se takođe odrekla honorara, Jelena Tomašević Nikola Rokvić i Kiki Lesandrić

Član žirija muzičkog takmičenja "X Faktor" Kiki Lesandrić takođe će pevati besplatno, ali će njegov bend dobiti skromnu nadoknadu. Lesandrić je rekao da veruje da će ovaj koncert biti spektakularan i vrhunski događaj za region i da mu je čast da nastupi i da na taj način podrži grad.

Direktor Turističke organizacije Beograd Miodrag Popović naveo je da je, pre nego što se znalo ko će biti izvođači i da li će biti organizovan doček, TOB predviđala da će za Novu godinu u glavni grad doći od 12.000 do 15.000 turista i ponovio da se sada očekuje više od 20.000.

Koncert će početi u 20 časova, kada će muziku puštati di-džej, a od 20 do 21.45 nastupiće Jelena Tomašević.

Nakon nje, do 22.30 pevaće Nikola Rokvić, a nastup Nataše Bekvalac planiran je od 22.30 do 23.15 sati.U ponoć, Novu 2014. okupljeni će dočekati uz muziku i nastup Svetlane Cece Ražnatović.

Lesandrić i "Piloti" zabavljaće posetioce od 45 minuta posle ponoći do dva sata ujutru.Popović je napomenuo da na proslavi neće biti moguće unošenje staklene ambalaže i pirotehnike zbog bezbednosti građana.

Kiki Lesendric fto Ivan Vucicevic

Konferencija Ceca Kiki Lesendric Sinisa Mali foto Ivan Vucicevic

Sinisa Mali foto Ivan Vucicevic

Svetlana Ceca Raznatovic foto Ivan Vucicevic 1

Tekst: Ivan Vuković, copyrighted, Life Content
Foto: Ivan Vučićević, copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti