Burak Ozdživit i Džejlan Čapa: Raskid nakon dve godine veze

Burak Ozdživit i Džejlan Čapa: Raskid nakon dve godine veze

Autor: | 28/12/2013

0


Turski glumac Burak Ozdživit je ostavljen! Čuveni Bali-beg iz hit serije "Sulejman Veličanstevni" je ostao bez verenice Džejlan Čape koja je otišla u zagrljaj drugom momku.
Burak trenutno snima seriju "Karadaji",a njegove kolege iz serije, kada su čuli da je raskinuo dvogodišnju vezu, su mu priredili iznenđenje za 29. rođendana. Producent, snimatelji, glumci i šminkeri su markantnog Turčina iznenadili kolačima i šampanjcem. Iako su pokušali da ga nagovore i na noćni izlazak, utučeni glumac otišao je kući gde je rođendan proslavio sa roditeljima, a tome je kriva Džejlan.
Raskid je iznenadio i njegovog oca jer zna koliko se Burak dokazivao Džejlaninoj porodici. Nisu ga hteli za zeta jer je odrastao u siromašnoj familiji. Bilo ih je sramota jer je glumac zarađivao radeći u pečenjari. O raskidu se šuškalo kad su manekenku, ćerku turske dizajnerke, snimili kako se u disku grli s u drugim muškarcem.
- Na početku veze su imali problema jer je Sejlan bila ljubomorna na Burakovu popularnost i obožavateljke koje su ga proganjale. Situacija se poslednih meseci promenila. Udaljili su se jer je Džejlan stalno izlazila - kažu prijatelji glumca.
Dok je Burak samovao na rođendan, manekenka je na Božić ludovala s Merve Bolugur, sultanijom Nurbanu iz “Sulejmana”.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin