Ana Kokić: Veliki trijumf u finalu šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Ana Kokić: Veliki trijumf u finalu šoua "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 29/12/2013

0

Ana Kokić pobedila je sinoć u finalnoj večeri šoua "Tvoje lice zvuči poznato". Ana je u finalu oduševila publiku i žiri interpretacijom pesme "Try" američke pevačice Pink, i veoma zahtevnom koreografijom. Prema glasovima publike, drugo mesto u finalu osvojila je Sara Jovanović, treće Aleksa Jelić, četvrto Boris Milivojević, a peto Nenad Knežević Knez.
Ana je objavila da će 25.000 evra od pobede u ovom šouu, kao i sav prihod od sms glasanja biće doniran za lečenje devojčice Srne Sedmak.
- Sve moje kolege su pobednici, nadam se da ćemo se posle ovog serijala nastaviti svi zajedno da se družimo - izjavila je pevačica.
Takmičarski deo šoua započeo je nastupom Alekse Jelića, koji je izvodio pesmu "Vogue" od Madone, Boris Milivojević izabrao je pesmu "Za Beograd" iz filma "Ko to tamo peva", dok je Sara, kao što je i obećala, pokazala svoje sjajne pevačke sposobnosti numerom "Bleeding Love" od Leone Luis. Nakon Aninog spektakularnog nastupa, usledio je Knez koji je izveo pesmu "Are You Gonna Go My Way" od Lenija Kravica.
Nakon toga, gledaoci su u revijalnom delu takmičenja imali priliku da vide nastupe ostalih pet takmičara koji se nisu plasirali u finale, a kojima su na sceni pomagali i članovi žirija Marija Mihajlović, Katarina Radivojević i Ivan Ivanović, kao i nastup specijalnog gosta Mirne Radulović, koja je otpevala svoju novu pesmu "Slušaj dobro".

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još