Vojvotkinja od Kembridža: Treći put zaredom proglašena za ikonu lepote

Vojvotkinja od Kembridža: Treći put zaredom proglašena za ikonu lepote

Autor: | 29/12/2013

0

Vojvotkinja od Kembridža proglašena je u jednoj britanskoj aketi ikonom lepote. Ovo je treći put zaredom da je supruga princa Vilijama ponela ovu laskavu titulu. Njenu frizuru i šminku Britanke najviše kopiraju, a preko 2.000 žena složilo se da ona uvek izgleda besprekorno.
- Vojvotkinja Ketrin uvek u javnosti izgleda besprekorno, ali neguje stil sa kojim se može poistovetiti prosečna osoba i u kojem može naći inspiraciju. Smeđa kosa i prirodna šminka nikad nisu bili popularniji. Većina lepotica koje su se ove godine našle među prvih deset su prirodne brinete. Ali, "obične" žene ne kopiraju slepo slavne dame. One ih ohrabruju da isprobaju nešto novo - istakli su istraživači.
U anketi je učestvovalo preko 2.000 žena, koje su izabrale 50 najlepših žena na svetu. Iza Kejt Midlton, na drugom mestu, našla se Bijonse Nouls, a prate je voditeljka Holi Viloubi, manekenka Ebi Klensi, pevačica Šeril Kol, glumica Anđelina Džoli, pevačice Nikol Šerzinger i Adel, modna kreatorka Viktorija Bekam, i manekenka Kara Delevinj.

Autor: Life Content

Izvor: Rtl.hr
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti