Ana Kokić: Nisam verovala suprugu kada je tvrdio da ću pobediti

Ana Kokić: Nisam verovala suprugu kada je tvrdio da ću pobediti

Autor: | 30/12/2013

0


Pobednica humanitarnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" je pevačica Ana Kokić. Ona ekskluzivno za prva.rs otkriva kako se oseća povodom pobede ali i komentariše svoj poslednji nastup od kojeg je svima zastao dah.

Pevačica kaže da je veomna srećna zbog pobede, ali i pomalo tužna.
- Tužna sam jer je došao kraj. Nadam se da ću sa svim takmičarima ali i celom ekipom ostati u kontaktu i dalje - priča Ana.

U finalnoj emisiji Ana je zadivila publiku svetskim nastupom i verodostojnim izvođenjem pesme i koreografije pevačice Pink. Iako je imala povredu noge, ona je ceo nastup odradila besprekorno.

- Žao mi je što nam je zemlja u takvoj situaciji da nemamo uslova i sredstava da nam svaki nastup izgleda ovako spektakularno - ističe Ana, i dodaje da su ona, ali i ostali takmičari za veoma kratko vreme uspeli da urade ono za šta svetskim zvezdama treba i po pola godine.

- Pokazali smo da i kod nas postoje svetske zvezde. Da nisu samo oni 'preko bare' sposobni za fenomenalne nastupe. Dokazali smo i da sve što oni rade možemo i mi i to za mnogo manje vremena. Oni to spremaju po nekoliko meseci, neki i duže, a mi smo naše nastupe spremali za dva, tri dana - rekla je pevačica.

Ana Kokić dodaje da joj je najveća podrška bila njena porodica, kao i da ju je suprug nagovorio da pristane da učestvuje u ovom šou.

- Nikola je još pre mesec dana rekao da ću da pobedim, ali ja mu nisam verovala. Međutim, obistinilo se.

Izvor i foto: Prva.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti