Ceca Ražnatović: Otkrila svoje novogodišnje želje

Ceca Ražnatović: Otkrila svoje novogodišnje želje

Autor: | 30/12/2013

0


U susret Novoj godini i nastupu ispred Skupštine Srbije, Ceca Ražnatović dala je intervju za emisiju “Vikend sa Zeletom“ koja se emituje na Radio Pingvinu. U razgovoru sa Zeletom Ceca je prokomentarisala svoj nastup za doček.
- Presrećna sam. Mislila sam da ću odmarati, čak sam se i radovala tome jer sam imala radnu i uspešnu godinu, a onda se desio poziv koji se ne odbija. Na veliko zadovoljstvo da pevam mom narodu, to sam prihvatila sa apsolutnim oduševljenjem – rekla je Ceca za Radio Pingvin.
Ceca se sumirajući godinu koja je ostala za njom, osvrnula i na svoju decu. Na pitanje voditelja Radio Pingvina ko je više slušao, Veljko ili Anastasija, pevačica je kroz smeh odgovorila:
- Niko, samo dobro čuju. Šalim se, za sada smo u super odnosima, videćemo za dalje – rekla je Ceca.
Međutim, kada je voditelj Zele pitao da li je pored snajke u ovoj godini upoznala i potencijalnog zeta, Ceca je ko iz topa odgovorila:
- Neeka, neka... haha ne žurimo sa zetom!
Kao šlag na torti došla sun a red i šaljiva pitanja na koja je Ceca morala da izabere jedan od dva ponuđena odgovora. Da li bi više volela da joj Deda Mraz u džaku donese Brus Vilisa ili Džordž Klunija, Ceca je iznenadila odgovorom:
- Aaaa, ne verujem u Deda Mraza, pod jedan, jer je mnogo lakše tako, a što se tiče holivudskog macana pa za mene uvek Bred Pit.
- Ja sam baš mislio da Džordž Kluni ide uz tebe, šmeker je - insistirao je voditelj.
- Pa baš ti hvala... koliko on ono ima godina - 105? Ne, ne, za mene samo Bred Pit.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti