Kloi Kardašijan: Radujem se novom početku

Kloi Kardašijan: Radujem se novom početku

Autor: | 30/12/2013

0

Kloi Kardašijan otkrila je da se raduje što se ova godina bliži kraju. Rijaliti zvezda, koja je nedavno podnela papire za razvod od supruga Lamara Odoma, nakon što se mesecima spekulisalo o problemima u njihovom braku, istakla je da je spremna za novi početak u svom životu, te da se ne kaje ni zbog čega.
- Potreban mi je novi početak. Uzbuđena sam što se ova godina završava - izjavila je ona u intervjuu za magazin "Cosmopolitan", te dodala:
- Ne žalim ni za čim u svom životu. Moj život me je učinio onim što trenutno jesam, i sada sam veoma zadovoljna sobom. Nije važno da li se radi o divnim, užaznim, lepim ili ružnim stvarima, one se dešavaju i to je deo mene.
Iako je 2013. godina kada je njen brak doživeo krah, Kloi se trudi da pamti samo lepe stvari koje su joj se desile.
- Tokom protekle godine izgubila sam oko 13 kilograma i dobro se osećam. Veoma sam naporno radila na svom telu, tako da sad mogu da izgledam malo seksepilnije - rekla je ona.
I pored toga što nije uvek bila samouverena po pitanju svog izgleda, Kloi kaže da nikada nije poželela da se podvrgne plastičnoj hirurgiji.
- Nije mislila ništa loše, ali kada sam imala oko devet godina, čula sam kako moja mama govori svojoj prijateljici da mi je potrebna operacija nosa. Bila sam šokirana. Nisam čak ni razmišljala o tome. Zavolela sam svoje lice, ali su mi šminkeri često govorili da bi trebalo da operišem nos. Drago mi je što to nikada nisam uradila - ispričala je ona, i objasnila:
- Ponosna sam što sam smršala onda kada sam to želela i što se nikada nisam odlučila na operaciju. Nisam protiv toga. Jednog dana ću verovatno uraditi tako nešto, ali to bi bilo pod mojim uslovima.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti