Jelena Rozga: U Novoj godini želim više smeha i manje suza

Jelena Rozga: U Novoj godini želim više smeha i manje suza

Autor: | 30/12/2013

0

Pop pevačica Jelena Rozga u najluđoj noći pevaće u Srbiji, u Novom Pazaru. Atraktivna Splićanka je otkrila šta publika može da očekuje na koncertu.
– Već 17 godina Novu godinu dočekujem na bini i tako će biti i ove godine. Izuzetno se radujem nastupu u Novom Pazaru, tamo dosta dugo nisam bila. Sigurna sam da ćemo svi skupa pevati sve pesme i očekujem odličnu zabavu. Ja ću dati sve od sebe da nam svima bude nezaboravna noć i lep ulazak u 2014 – kaže Jelena.
Ona je za "PulsOnline" otkrila i da je za Novu godinu poželela sebi i svojim najbližima puno zdravlja, te dodala da će 2013. godinu pamtiti po brojnim uspesila na poslovnom planu.
– Lično i na poslovnom planu ova godina je bila veoma uspešna. Izašla su tri nova singla "Nirvana", "Obožavam" i "Cirkus". Sve pesme su odlično prihvaćene s tim što ću naravno izdvojiti "Nirvanu" koja je bez lažne skromnosti mega hit i u Hrvatskoj je od strane "Googla" proglašena najtraženijom pesmom u 2013 što je lepo čuti. Pamtiću godinu po puno lepih koncerata, po tome što sam u Makedoniji dobila nagradu za najizvođenjiju pevačicu iz regije, u Srbiji časopis "Hello" i publika su me proglasili za jednu od ličnosti godine, u Sloveniji sam imala jako puno nastupa. Živim svoj san i ne žalim se - kaže Jelena i dodaje:
– Ono što me rastužuje je kriza koja vlada već par godina. Nadam se da će u Novoj situacija biti bolja, da neće biti tolike nezaposlenosti, da će ljudi imati bolje uslove za život i da će biti više osmeha, a manje suza.

Izvor: PulsOnline

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin