Filip Panajotović: Selidba u Tursku zbog glumačkog angažmana

Filip Panajotović: Selidba u Tursku zbog glumačkog angažmana

Autor: | 31/12/2013

0


Mladi maneken i bivši farmer Filip Panajotović uskoro će, kako saznajemo napustiti Srbiju. Naime, razlog njegovog odlaska je popularna serija "Sulejman Veličanstveni".

- Filip je radio u Turskoj kao model i zaista je imao mnogo posla, a ljudi sa kojima je sarađivao su oduševljeni njegovim ponašanjem, ali i fizičkim izgledom. Pozvao ga je agent za modele iz Turske i rekao mu da je ušao u uži krug za jednu od sporednih uloga u seriji "Sulejman veličanstveni". On nikom nije želeo da otkriva detalje, ali znam da završava glavom bez obzira sve obaveze u Srbiji, kako bi uspeo da stigne na završni deo kastinga, jer nije dovoljno što se on po fizičkom izgledu uklapa u ulogu, potrebno je da ispuni i ostale uslove. Pored toga, ukoliko dobije ulogu moraće da ide na usavršavanje njihovog jezika, ali bi ponovo i morao da se preseli u Tursku - rekao je Filipov prijatelj koji je insistirao na tome da mu ne objavimo ime.

Filip se samo ukratko oglasio ovim povodom:

- Trenutno nisam u mogućnosti da iznosim bilo kakve detalje u javnost, nadam se da će se sve završiti dobro. Pozdrav svima - saopštio je maneken.

Izvor: ex.rs, Kurir
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin