Vest o smrti Džon Bon Džovija lansirao njegov kolega

Vest o smrti Džon Bon Džovija lansirao njegov kolega

02/01/2012

0

Lažnu vest o smrti pevača Džon Bon Džovija lansiraoje njegov manje poznati kolega Džefri Goho, prenosi magazin “Billboard”. Džefri Goho iz Pensilvanije, inače pevač u bendu “Minutia”, izjavio je za novine “The Asbury Park Press” da je lansirao lažnu vest zbog toga što je bio iznerviran jer su sve skorašnje vesti o Bon Džoviju bile o biznisu, i nisu imale veze sa njegovom muzičkom karijerom.
- Sve što sam mogao da vidim i čujem bilo je: “Bon Džovi ovo, Bon Džovi ono”, “Bon Džovi otvara restoran” i slično. Najnovija vest je bila da se Bon Džovi pojavljuje u reklami za lek Advil. Pa taj čovek je postao svima poznat zbog svoje muzike, a ne zbog biznisa – ispričao je razočarani muzičar.
On je javno zamolio besne fanove da izlive mržnje šalju samo njemu, a ne i kolegama iz benda “Minutia” koji nemaju veze sa njegovom akcijom.
- Sada razumem i da je delimično zbog svog biznisa Bon Džovi doprineo da u našem regionu stvari idu na bolje, i da zbog toga mnogi muzičari imaju više mesta za sviranje i više publike. Priznajem da sam u potpunosti pogrešio – priznao je Džefri.
Da podsetimo, pre desetak dana vest o smrti Džon Bon Džovija je preplavila internet, pa se američki muzičar se oglasio na Tviteru i poručio da je živ i zdrav.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti