Džordž Kluni: Predsednik Srbije je mnogo atraktivniji od mene

Džordž Kluni: Predsednik Srbije je mnogo atraktivniji od mene

02/01/2012

0

Holivudski glumac Džordž Kluni nedavno je jednom američkom ugostitelju srpskog porekla prokomentarisao svoju sličnost s predsednikom Srbije Borisom Tadićem.
- Upitao sam Klunija da li zna ko je Boris Tadić i koliko liči na njega. On se od srca nasmejao i rekao mi da mu je isto pitanje postavio i Silvio Berluskoni nekoliko puta. Preneću vam doslovno šta mi je poznati glumac rekao o predsedniku Srbije: 'Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali ja sam mnogo bolji glumac od njega' - ispričao je Dobrivoje Tanasijević poznatiji kao Den Tana koji ima restoran u Los Anđelesu u kojem je Kluni čest gost.
Tana je dodao i sledeće:
- Bio sam zapanjen kada mi je rekao da se upoznao s Tadićem i da se s njim rukovao. Ne znam gde se to desilo. Pretpostavljam u Italiji ili Americi. Kluni je aktivan u politici i popularan među političarima u SAD-u. Stalno organizuje humanitarne večere i skuplja priloge kako bi pomogao ugroženima širom sveta. Rekao mi je kako ne prođe ni jedan njegov susret s Berluskonijem, a da ga ovaj ne poistoveti s Tadićem. Njemu je definitivno simpatično što ima dvojnika među političarima. 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti