Katarina Živković i Bane Janković: Odmor na Zlatiboru

Katarina Živković i Bane Janković: Odmor na Zlatiboru

Autor: | 04/01/2012

0

Fotografija koja se nedavno pojavila u medijima na kojoj Katarina Živković  izgleda bledo i izmoreno zabrinula je njene fanove.
- Videla sam sliku, ali još ne znam ko me je slikao. Možda je neka novinarka sedela tu, zaista ne znam, još uvek - rekla je Kaća i dodala:
- Dobro sam! Zdrava, prava! Nema razloga da s brinete. Ipak je fotografija snimljena dan posle novogodišnjeg nastupa. Spavala sam prethodnu noć možda dva sata a imala sam svirku koja je trajala bar 7-8 sati. Nisam ja dužna da i u avionu imam kilogram šminke, pudera i maskare, zar ne? Prosto sam bila umorna - rekla je nasmejana Kaća.
Na pitanje kako je protekao njen nastup za doček Nove godine i gde je slavila Katarina kaže:
 - U Stokholmu postoji jedna ogromna hala, tamo sam radila za doček. Bilo je fenomenalno. Puno super raspoloženih ljudi. Bilo je malo naših, a više je bilo ljudi iz Makednije, Bosne, Bugarske... - priča Kaća i dodaje da je Bane kraj nje, te da upravo putuju na planinu.
- Evo upravo sada putujemo na Zlatibor. Idemo i mi malo da se odmorimo. Bićemo tamo nekoliko dana a za Božić, kao i prethodnih godina, radim - kroz zadovoljan smešak priča Katarina, verovatno razmišljajući o Banetu, kuvanom vinu, snegu i svoj romatnici koja ih čeka na Zlatiboru.

Izvor: Pulsonline.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti