Bojana Jovanovski doživela saobraćajnu nezgodu u Sidneju

Bojana Jovanovski doživela saobraćajnu nezgodu u Sidneju

09/01/2012

0

Srpska teniserka Bojana Jovanovski doživela je danas saobraćajnu nezgodu u Sidneju, ali je na sreću ostala nepovređena, prenose lokalni mediji. Prema prvim informacijama na zvanično vozilo turnira, u kojem su se nalazili Jovanovski, njen trener i komentator lokalnog "Kanala 7" Alan Stoun, naleteo je automobil koji je prošao kroz crveno svetlo, za čijum volanom je bio jedan 64. godišnji Australijanac. On je prvobitno ostao zaglavljen u automobilu, ali brzom intervencijom policije i hitne pomoći prebačen je u bolnicu i nije životno ugrožen. Stoun je izjavio da se Bojana uplašila, ali da je dobro.
- Udarac je bio veoma jak i glasan. Ja sam sedeo na mestu suvozača i video sam automobil koji ide prema nama, dok je Bojana pozadi pričala sa trenerom. Prebledela je, šokirala se i prilično uplašila, ali na sreću svi smo dobro - rekao je Stoun, koji je uprkos svemu na vreme stigao da komentariše mečeve.
Direktor turnira Kreg Votson istakao je da mu je žao zbog incidenta i dodao da je najvažnije da nema povređenih.
- Odmah posle nezgode Bojani je ponuđena pomoć, ali na sreću nije bilo potrebe za time - rekao je Votson.
Bojana Jovanovski nije uspela da izbori plasman u glavni žreb turnira u Sidneju jer je izgubila u trećem kolu kvalifikacija, ali je u najvećem australijskom gradu ostala da trenira do polaska za Melburn, gde u ponedeljak počinje Australijan open.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Najnovije vesti