Džejson Donovan: Povratak zvezde osamdesetih

Džejson Donovan: Povratak zvezde osamdesetih

Autor: | 12/01/2012

0

Pop zvezda iz osamdesetih godina objaviće će novi studijski album posle punih 19 godina. Džejson Donovan najavio je da će šesti studijski album objaviti u martu ove godine.
- Sjajno je biti ponovo u studiju. Znam tačno kako želim da zvuči novi album i uzbuđen sam kao i svaki put - izjavio je australijski muzičar koji već nekoliko godina živi u Velikoj Britaniji.
Džejson živi u luksuznioj kući u Londonu sa svojom četrdesetogodišnjom suprugom Endži, sa kojom ima troje dece, dvanaestogodišnju kćerku Džemu i godinu dana mlađeg sina Zeka, a od prošle godine porodica je veća za kćerkicu Moli.
On inače nastupa u adaptaciji predstave “Moje pesme, moji snovi”, Endrjua Lojda Vebera, gde igra kapetana Fon Trapa, a pre dve godine je objavio kompilaciju “Soundtrack To The 80s”.
Krajem osamdesetih, kada je započeo karijeru kao pop pevač, ostvario je i ogroman uspeh sa svojim debi albumom “Ten Good Reasons” koji je postao najprodavaniji album u Velikoj Britaniji 1989, a do danas je prodat u više od tri i po miliona primeraka.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još