Aleksandra Radović: Volela bih da nastupim na Evroviziji

Aleksandra Radović: Volela bih da nastupim na Evroviziji

Autor: | 15/01/2012

0

Aleksandra Radović je postala sinonim za upečatljive pesme, pune emocija. Iza nje su tri albuma na kojima je svojoj publici podarila snažne i emotivne numere koje se pamte.
Kako ste proveli protekle praznike?
- Praznike sam provela u krugu porodice. Nisam želela da radim. Moji roditelji su organizovali slavlje za moju sestru, njenu porodicu kao i za mene i moju porodicu. Ovi praznici i jesu za porodični… Deca im se najviše raduju, pa i moja Nina.
Po čemu ćete najviše pamtiti proteklu godinu?
- Da budem iskrena, bilo je i boljih godina. Na poslovnom planu, osećala se kriza u svakom smislu. I ekonomskom i autorskom. Moja karijera je bila ‘u studiju’, dosta sam snimala nove pesme i predavala u svojoj školi. Zapravo, pripremala sam se za ovu godinu jer će mi uskoro izaći novi album, a i primiću ću nove polaznike u školi pop pevanja.
Prošle godine se šuškalo da ćete vi predstavljati Srbiju na Evroviziji. Pokazalo se da su te priče neistinite. Da li biste voleli jednog dana da odete na ovo takmičenje?
- Naravno da bih volela. Lepo bi bilo predstavljati svoju zemlju na jednom takvom muzičkom događaju - rekla je Aleksandra Radović.

Izvor: Sarajevo-x.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin