Džej Leno: Novak Đoković je mangnet za osmehe

Džej Leno: Novak Đoković je mangnet za osmehe

15/01/2012

0

Čuveni američki stend-ap komičar Džej Leno, domaćin “Večernjeg šoua” emisije NBS, koji se više od 25 godina “vrti” širom planete, i koji je premašio sve rekorde gledanosti, pre tri meseca je po drugi put ugostio Novaka Đokovića, a o popularnom teniseru i njegovoj otadžbini voditelj kaže:
- Srbija ima bogatu istoriju, na kojoj bi mnoge nacije mogle da joj pozavide. Znam da su teška ekonomska situacija i ratovi u poslednjih 20 godina gotovo slomili vašu zemlju i narod, ali po specifičnom duhu i elanu prepoznajem vas bilo gde u svetu.

Leno za "Novosti" priča kakav je na njega utisak ostavio Novak, priseća se kako su njih dvojica zajedno sa Kejti Holms zaigrali kolo i priznaje da je o Srbiji naučio najviše zahvaljujući našem teniseru.
- Takav se čovek retko rađa i retko upoznaje, a znate koga sam sve u svojoj emisiji imao prilike da ugostim - kaže Leno i dodaje:
- Svakako da je on bio moj “priključak” sa Srbijom i zahvaljujući njemu imao sam priliku da bolje upoznam duh srpskog naroda. Jak utisak na mene ostavile su njegova neverovatna harizma i duhovitost koja nikog ne može ostaviti ravnodušnim. On je, jednostavno, magnet za osmehe.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti