Aleksandra Kovač: Poslovni planovi

Aleksandra Kovač: Poslovni planovi

Autor: | 17/01/2012

0

Pop pevačica Aleksandra Kovač, posle novogodišnje pauze, uskoro nastavlja rad sa polaznicima svoje škole pevanja „Beogradski glas“. Novi semestar počinje 6. februara, a pored pevanja, polaznici mogu da pohađaju i časove glume, koje od prošle godine drži mladi glumac Ivan Jevtović.
- S obzirom na to da je novi album najboljih učenika „Beogradskog glasa“, na kojoj se nalazi pesma „Volim kada“, trenutno aktuelan, od februara nastavljamo sa nastupima i promocijom pesama. Radim sa izuzetno talentovanom decom, koja plene muzikalnošću i pozitivnom energijom. Za njih pišem moderne i kvalitetne pesme, koje oni pevaju bolje nego što bi to uradili mnogo stariji i iskusniji pevači. Ponosna sam na svoje učenike. Svi zainteresovani za časove pevanja i glume, bez obzira na uzrast, mogu da se prijave preko sajta „Beogradskog glasa“.
Pored angažovanja u školi, prva srpska dobitnica MTV nagrade trenutno promoviše i pesmu „Nedostaješ mi“, za koju kaže da je nežna i intimna balada koja je stvorena za ove hladne dane.

Izvor: Novostonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin