Goran Bregović koncertom proslavlja rođendan

Goran Bregović koncertom proslavlja rođendan

Autor: | 19/01/2012

0

Koncert “Orkestra za svadbe i sahrane”, koji je za 24. mart u sarajevskoj dvorani Zetra najavio najpoznatiji balkanski muzičar Goran Bregović biće njegov rođendanski nastup, na koji planira da dovede Željka Bebeka, Mladena Vojičića Tifu i Alena Islamovića.
- Brega želi u svom gradu da proslavi 62. rođendan, pa je na koncert pozvao brojne prijatelje, drage ljude i saradnike. On namerava da pozove sva tri bivša pevača “Bijelog dugmeta” da mu se pridruže na sceni Zetre. Ukoliko pristanu, Bebek, Tifa i Alen će nastupiti u delu programa koji nosi naziv “Bijelo dugme za kafane”. U tom delu izvodili bi se hitovi “Bijelog dugmeta”, ali u aranžmanima prilagođenim za Orkestar za svadbe i sahrane – otkriva Faruk Drina, producent koncerta.
- Za posetioce smo spremili brojna iznenađenja. Tako će sve ženske osobe koje se zovu Dženana, i ako im to bude pisalo u ličnoj karti, imati poseban VIP tretman – slobodan ulaz, nesmetano kretanja u svim zonama Zetre, a na ulazu će im biti uručen specijalni poklon – kaže Drina.

Izvor: Dnevni avaz

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin