EKSKLUZIVNO U NOVOM BROJU MAGAZINA HELLO!: Željko i Jovana otkrivaju sve o svom rajskom venčanju!

EKSKLUZIVNO U NOVOM BROJU MAGAZINA HELLO!: Željko i Jovana otkrivaju sve o svom rajskom venčanju!

Autor: | 30/01/2012

0

Fotografije kao iz bajke sa venčanja Željka Joksimovića i Jovane Janković verovatno će slomiti mnoga ženska srca, ali “Hello!” je ponosan što ima čast da predstavi foto-album sa ove ceremonije i da svojim čitaocima otkrije detalje sa venčanja jednog od najpopularnijih parova u regionu.
Poput slavnih holivudskih zvezda koje su rešile da bračne zavete razmene daleko od javnosti i da se toga dana posvete isključivo jedno drugom, voditeljka „Jutarnjeg programa“ televizije „Pink“ i pop zvezda koja će u maju ove godine predstavljati Srbiju na „Evrosongu“ svoju četvorogodišnju ljubav krunisala je brakom na Maldivima. 
- Maldivi su prva destinacija na koju smo išli zajedno na odmor. Bilo je to pre četiri godine kada smo se predivno proveli. Još tada smo poželeli da to bude mesto na kojem ćemo se venčati - kažu Jovana i Željko u ekskluzivnom intervjuu za “Hello!”, prvom posle razmene bračnih zaveta.

Ekskluzivan intervju i fotografije na 20 strana možete pročitati i pogledati u najnovijem broju magazina Hello! koji je od 30. januara na kioscima!  

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti