Hale Beri i Gabriel Obri: Uskoro na kursu roditeljstva

Hale Beri i Gabriel Obri: Uskoro na kursu roditeljstva

Autor: | 30/01/2012

0

Glumica Hale Beri i njen bivši suprug model Gabriel Obri mogli bi uskoro zajedno na kurs roditeljstva. Socijalna služba u Los Anđelesu dala im je preporuku kako bi za njihovu kćerku najbolje bilo kada bi stavili svoje nesuglasice sa strane i zajedno upisali kurs koji bi trebalo da im pomogne da postanu bolji roditelji.
Bivši par trenutno se nalazi na sudu jer slavna glumica tuži bivšeg supruga, jer želi da mu oduzme pravo na viđanje ćerke. Glumica kao razlog takvoj odluci navodi nedavne optužbe koje je dadilja njene kćerke Nale podigla protiv Obrija.
Dadilja tvrdi da ju je Obri napao dok je držala devojčicu u naručju, što on poriče i želi da se bori za pravo da nastavi da viđa Nalu. Kako prenosi "Radar Online", izvor blizak bivšim supružnicima izjavio je:
- Svrha ovog kursa jeste da se nađu u istoj sobi i konačno shvate da konstantno svađanje samo škodi njihovoj kćerki. Socijalna služba im je u svom izveštaju preporučila da pokušaju zajedno da budu roditelji svojoj devojčici. Kurs bi trebalo da im pomogne da zajedno nauče da rešavaju probleme i postanu bolji roditelji. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: glumica Hale Beri

Pročitajte još

Najnovije vesti