Uskoro film o životu britanske princeze Dajane

Uskoro film o životu britanske princeze Dajane

Autor: | 06/02/2012

0

Američki mediji javljaju da će uskoro početi snimanje filma o životu britanske princeze Dajane, a počele su i spekulacije koja bi slavna glumica mogla dočarati lik čuvene Lejdi Di. Film se zasniva na ispovesti ličnog čuvara tragično preminule princeze koji je otkrio detalje o njenom braku s princom Čarlsom.

Još uvek nije doneta odluka ko će glumiti pokojnu princezu, ali pregovori se vode s Kirom Najtli i Skarlet Johanson. Ipak, drugi izvori tvrde da bi glavnu ulogu trebalo da dobije oskarovka Šarliz Teron ili dvadesetšestogodišnja engleska zvezda Keri Maligan.

Stiven Evans, producent filma, koji se proslavio ostvarenjem "Čelična lejdi", kaže da će se film zasnivati na memoarima Dajaninog obezbeđenja. On je takođe dodao da želi da pokaže svetu istinu o njenom životu pre 1996. godine. Taj deo će se delimično bazirati na tvrdnjama Kena Varfa, koga bi trebalo da igra Juan Mekgregor.

Varf se brinuo o Dajaninim i Čarlsovim sinovima, prinčevima Vilijamu i Hariju, koji su ga zvali "ujka Ken", a takođe je i autor kontroverzne knjige "Dajana: strogo čuvana tajna", koja je puštena u prodaju 2007. godine.

Režiser Evans kaže da će film izaći 2013. godine i da se neće baviti vezom sa Dodijem Fajedom i teorijom zavere o automobilskoj nesreći 1997. godine u Parizu u kojoj je tada tridesetšestogodišnja Dajana nastradala.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin