Ana Nikolić: Nezaboravno vereničko putovanje

Ana Nikolić: Nezaboravno vereničko putovanje

Autor: | 07/02/2012

0

Pop zvezda Ana Nikolić vratila se iz Malezije gde je tri nedelje uživala sa verenikom Draganom. Atraktivna Paraćinka, koja odnedavno živi sa svojim izabranikom u Podgorici, kaže da više nije „ona stara, neukrotiva Ana" i da se tokom egzotičnog putovanja potpuno preporodila.
Pevačica tvrdi da je promenila loše životne navike i da se od „devojke od čokolade", koja brzo živi i banči po klubovima, transformisala u ranoranioca.
- Bioritam mi se sasvim promenio, svake noći bih bila u dubokom snu već oko ponoći, a budila sam se već u pet ujutru i na terasi uz knjigu posmatrala svitanje. Svakog jutra sam trčala, dosta plivala i zdravo se hranila, tako da je ovo putovanje bio pravi preporod za mene. Tek kada se nađemo na nekom tako mirnom i spokojnom mestu, spoznamo da živimo u ludom, brzom i stresnom vremenu. Tamo sam pronašla svoj mir - otkrila je Ana.
Pevačica je ipak zadržala avanturistički duh i da bi što bolje upoznala tamošnju kulturu, sa verenikom je proputovala Maleziju.
- Dragan i ja smo ovo putovanje planirali punih šest meseci. Zanimljivo je da smo se u svakom gradu zadržavali nekoliko dana, a zatim nastavljali putovanje u potrazi za novim avanturama i da bismo upoznali što više tamošnjih znamenitosti. Kuala Lumpur me je najviše fascinirao zbog predivnog mentaliteta ljudi, a i tamošnja klima i vlažnost vazduha mi savršeno odgovaraju, bukvalno do te mere da bih mogla da se preselim tamo - poručuje Ana.
Nikolićeva je potvrdila da je zbog verenika beogradsku adresu zamenila podgoričkom, ali je navela da medijskim eksponiranjem ne želi da ugrozi svoju vezu. Napominje da se, uprkos velikim promenama u životu, neće odreći mikrofona.
- Srećna sam i zadovoljna, ali neću da otkrivam detalje veze sa verenikom. Dragan je ozbiljan poslovan čovek, pored koga se osećam kao kraljica i svaki trenutak s njim je kao bajka. Vereničko putovanje bilo je nezaboravno i povratak mi je pao veoma mi teško. Ipak, posle poštenog odmora moram da se vratim ugovorenim koncertima, ali i da počnem da biram pesme za novi album - zaključila je Ana.

Izvor: Pressonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još