Vlada Mandić proslavio 32. rođendan

Vlada Mandić proslavio 32. rođendan

Autor: | 11/02/2012

0

Sve što je lepo ima kraj, pa je tako i žurka rukometaša Vlade Mandića povodom proslave njegovog 32. rođendana zamalo imala veoma loš epilog, i to zbog policije. Naime, malo posle ponoći, nakon upada organa reda u klub u kojem je upriličeno slavlje, počela je racija koja je trajala 45 minuta, a slavljenika su policajci bez objašnjenja izveli napolje i pretresli mu automobil.
 - Vladin rođendan bio je fenomenalan i svi su se odlično zabavljali, a atmosferu je dodatno podgrejala Mia Borisavljević. Međutim, čim je ona zapevala, uleteli su pripadnici policije s ogromnim puškama, prekinuli muziku i opkolili sve goste. Svima su naredili da stave ruke na sto. Situacija je bila veoma neprijatna, ali nije bilo panike, po tome se videlo da je obična racija i da ne postoji niko u klubu ko se oseća krivim za nešto. Racija je potrajala oko 45 minuta, a onda su izveli napolje samo Vladu. Tada su mu rekli da otvori gepek, a potom su pretražili ceo automobil. Nakon toga, kada je bilo očigledno da nisu našli ono što su tražili, ako su uopšte i tražili nešto konkretno, seli su u džipove i otišli. Ovaj upad policije ipak nije upropastio rođendan jer se proslava ubrzo nastavila - ispričao je jedan od gostiju. Njegove reči potvrdio je i slavljenik:
- Istina je da su mi na proslavi rođendana pretresali automobi, kao i da je u klubu u kome sam slavio bila racija, ali ne znam zašto su od svih ljudi izdvojili samo mene. Takođe, ne znam ni šta su tražili u mom autu, a sada me i ne interesuje. U svakom slučaju, pripadnici policije mi nisu pokvarili rođendan, a ni raspoloženje, i na kraju smo se veoma lepo proveli - izjavio je Vlada Mandić, koji je rođendan proslavio s prijateljima iz rukometnog kluba.
Jedan od najlepših, ali i najskupljih rođendanskih poklona za rođendan Vlada Mandić dobio je od supruge Jelene Višekrune, koja mu je darivala skupoceni sat.
- Vlada i Jelena su sada veoma srećni, pomirenje je ozbiljno i i oni su odlučni u nameri da ovoga puta sve podrede sebi i kćerkici. Njih dve su mu za rođendan kupile sat marke „mon blan“, što je definitivno potvrda njihove privrženosti Vladi - izjavio je izvor blizak porodici Mandić.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti