Vlado Georgiev: Spreman sam za brak

Vlado Georgiev: Spreman sam za brak

Autor: | 11/02/2012

0

Pop pevač Vlado Georgiev će 14. februara u Belekspocentru održati koncert posvećen ljubavi i vinu. Popularni kantautor kaže da sebe ne smatra zavodnikom i priznaje da je zaljubljen.
- Pomalo sam zaljubljen! Mislim da bi u ovom trenutku te reči najbolje opisale moje emotivno stanje - rekao je Vlado.
Osim što je "pomalo zaljubljen" Vlado je dodao da spreman za životnu ulogu, odnosno, ulogu supruga i oca, a potom je opisao kako izgleda idealna žena po njegovim kriterijumima.
- Na prvom mestu - da bude normalna. Osim što treba lepo da izgleda, mora da bude poštena, emotivna, ženstvena i da ima dobru dušu. Danas su te osobine izgubljene, ali ja sam strpljiv - kaže Georgiev.
Poznati muzičar se našalio da ne zna zašto se ženama sviđa njegov veliki nos i da su žene više zaljubljene u njegove pesme nego što su u njega.
Vlado na koncertu za Dan zaljubljenih obećava dobar provod i idealnu kombinaciju vino i ljubav, i dodao da je 14. februar više praznik vina nego zaljubljenih.
- Jednostavno, volim našu tradiciju i trudim se da je poštujem i da ne podilazim globalizaciji nauštrb praznika koji već postoji u našoj istoriji. Zato je 14. februar pre svega dan Svetog Trifuna, zaštitnika vinogradara, pa onda i Dan zaljubljenih. Uostalom, za ljude koji se vole svaki dan je praznik, a i vino i ljubav imaju mnogo zajedničkog.
A na pitanje hoće li se koncert tog dana razlikovati od ostalih, popularni Barba kaže:
- Na svakom koncertu dajem sve od sebe, a emocije dosta zavise od publike, koja odlučuje da li će stvoriti intimnu atmosferu ili će se prepustiti đuskanju. Kada govorimo o predstojećem koncertu, verujem da će publika biti u prazničnom raspoloženju, svečanije obučena i u pratnji partnera. To će sigurno uticati da koncert bude veoma romantičan.

Izvor: Pressonline.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin