Ana Bekuta snima kompilaciju najvećih hitova

Ana Bekuta snima kompilaciju najvećih hitova

Autor: | 16/02/2012

0

Za razliku od mnogih koji zbog izuzetno niskih temperatura bez potrebe ne izlaze iz toplih domova, Ana Bekuta ove ledene dane provodi u studiju, gde snima kompilaciju najvećih hitova. Pevačica ističe da će se na ovom disku, čiji će izdavač biti “Grand produkcija”, naći pesme koje je snimila do 1999. godine, kao i dve nove. Na ovaj korak se odlučila zbog mlađe publike koja joj na nastupima često traži stare hitove:
- Nema većeg zadovoljstva nego kad na nastupima posetioci traže da im otpevate stare pesme, posebno oni koji možda nisu ni bili rođeni kada su neke od tih hitova snimljeni. Već nekoliko meseci radim na kompilaciji. Što se aranžmana tiče, nastojali smo da ih malo osvežimo, ali da ništa značajno ne menjamo u zvuku kako bi pesme bile verne originalnoj verziji. Verujte mi, isto je kao da snimam novi album.
Na disku će se, između ostalog, naći pesme “Ja nisam rođena da živim sama”, “Zlatiborske zore”, “Kralj ponoći”, “Rano moja” i dve nove numere koje je komponovao Stevica Simeunović. Pesma koja je “probila led” kad je promocija u pitanju je “Što je moje, to je samo moje”, dok će ostale sačekati izlazak albuma.
Uz sve obaveze, Bekuta je stigla malo da “skokne” i do Kopaonika:
- Bila sam pet dana na toj planini posle Nove godine i to mi je bilo sasvim dovoljno da akumuliram energiju. Pozvali su me prijatelji da i sad odem na Kopaonik, ali po ovom vremenu mi se nigde ne putuje. Niske temperature su mi dobrodošle da se u potpunosti posvetim radu na albumu.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti