Toni Cetinski: Koncert u Beogradu posvetio sam svojoj baki

Toni Cetinski: Koncert u Beogradu posvetio sam svojoj baki

Autor: | 17/02/2012

0

Hrvatski pevač Toni Cetinski, koji je u utorak održao koncert za pamćenje u “Beogradskoj areni” pred više od 15.000 posetilaca, kaže da je i taj nastup posvetio svojoj baki.
- Sve koncerte u okviru projekta “Otkrivanje strasti” posvećujem baki Mariji, uz koju sam zavoleo operske arije i kancone. Ona je Napolitanka. U dvorani su večeras bili i moji roditelji Vinka i Mirko.
Na pitanje kakvi su mu planovi za budućnost Toni kaže:
- U Novom Sadu sam 8. marta, u “Spensu”. To će biti moj prvi veliki solistički koncert u tom gradu. A “Beogradska arena” možda se ponovi 2013, opet 14. februara, ali s novim albumom koji ću objaviti krajem aprila ili početkom maja. Najaviće ga singl “Opet si pobedila”. I dalje pevam o ljubavi.
Hatizmatični Toni odgovorio je i na pitanje da li je razmišljao i o nekom duetu.
- Ne. U karijeri sam imao sjajnih dueta, ali za to moraju da se poklope sve kockice. Na prošlom albumu imao sam duet sa Dinom Merlinom “Drama”, ali tako dobar duet ne možete da dobijete na silu.
O mogućnosti da snimi rokenrol album Toni je rekao:
- A to ću napraviti kad budem imao oko 60 godina, znači za nešto manje od 20 godina. Čekam punu zrelost da bih to uradio, vidite da su širom planete matori rokeri najcenjeniji.
Toni navodi da za svoju veliku ljubav - skijanje uvek nađe vremena.
- Baš sam pred beogradski koncert imao visinske pripreme. Bio sam na skijanju, sa mnom je išao i moj sin Kristijan. Ja sam uglavnom bio na skijama, dok je on više za ove nove, ekstremnije sportove, jer vozi bord. Ne verujem da ćemo ove zime stići ponovo da odemo na planinu.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin