Britni Spirs se pridružuje "Iks Faktoru"

Britni Spirs se pridružuje "Iks Faktoru"

Autor: | 24/02/2012

0

Pevačica Britni Spirs najverovatnije će se pridružiti ekipi američkog takmičenja "Iks Faktor" kako bi svojim obožavaocima pokazala da su problemi koje je imala u prošlosti daleko iza nje. Nekadašnja pop princeza veliki kolaps doživela je 2007. godine zbog brojnih problema koji su je zadesili u privatnom životu, a sada se, kako kaže konačno sredila. Britnin blizak prijatelj je rekao kako se ona veoma raduje što će postati deo žirija popularnog američkog takmičenja.
- Ona je veliki fan "Iks Faktora". Mislim da je ona prava osoba za sudiju, jer i sama gleda taj šou i zdušno navija, tako da je veoma uzbuđena jer postoji mogućnost da postane deo projekta - rekao je izvor blizak pevačici.
Međutim, Britni nije jedina pevačica koja bi mogla da uspostavi saradnju sa producentima emisije. Li En Rajms, takođe bi trebalo ovih dana da se sastane sa njima i razmotri opciju o eventualnoj saradnji.
Da podsetimo, pre Britni, članice žirija koje su napustile šou bile su Pole Abdul i Nikol Šerzinger, a mesto sudije nuđeno je Rijani, Bijonse, Vilu Smitu, Kejti Peri, Miku Džegeru i Maraji Keri.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti