Kraljica Elizabeta sa snahama posetila "Fortnum and Mason"

Kraljica Elizabeta sa snahama posetila "Fortnum and Mason"

Autor: | 02/03/2012

0

Britanska kraljica Elizabeta II je, u društvu svojih snaha - Kamile, vojvotkinje od Kornvola i Ketrin, vojvotkinje od Kembridža, posetila juče robnu kuću "Fortnum and Mason" u Londonu, koja zvanično važi za "kraljičinog glavnog dobavljača".

Tokom posete, koja je bila medijski događaj dana, tri najistaknutije predstavnice porodice Vindzor ponuđene su čajem i čokoladnim bombicama punjenim šampanjcem. Domaćini nisu zaboravili ni na njihove pse koji su dobili keks za životinje.

Novinari koji prate britanski dvor ističu da poseta, koju je BBC direktno prenosio, predstavlja prvo javno grupno pojavljivanje kraljice u društvu Kamile i Ketrin, bez prisustva muževa.

Kraljevski trio je za ovu priliku uskladio odeću, pojavivši se u kaputima plave boje različitih nijansi: svetlo plavi za kraljicu, tamno plavi za Kamilu i zagasito plavi za Ketrin.

Poseta robnoj kući, smeštenoj nedaleko od trga Pikadili, u turističkom centru Londona, bila je organizovana u okviru proslava kraljičinog dijamantskog jubileja koje će trajati do juna.

Kraljica i njene pratilje su na odlasku dobile na poklon korpu sa raznim đakonijama.

Izvor: Tanjug
Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin