Igor Lazić Nigor: Moje zdravstveno stanje je sada dobro

Igor Lazić Nigor: Moje zdravstveno stanje je sada dobro

Autor: | 12/03/2012

0

Muzičar Igor Lazić, poznatiji kao Nigor, prošle nedelje se vratio iz Istanbula gde je bio na rutinskom pregledu glave. Budući da je 2009. godine uspešno operisao tumor na mozgu, svake godine mora da uradi analize i skener mozga. Društvo na trodnevnom putovanju mu je pravio popularni pevač Vlado Georgiev.
- Išao sam na rutinski pregled koji plaća naše socijalno jer imaju ugovor o saradnji sa turskim lekarima. Oni plaćaju avion i smeštaj. Vlado je išao sa mnom kao prijatelj i ostali smo dan više zbog šopinga. Nije to bilo nikakvo razbacivanje s parama, već obično putovanje, čak smo dva sata putovali kroz Istanbul autobusom tražeći bolnicu. Hvala bogu, svi rezultati su mi odlični i veoma sam srećan zbog toga - kaže raspoloženi Nigor.
Ovih dana Nigor sa desetočlanom ekipom putuje u Ameriku, gde će snimati putopisnu emisiju za RTS.
- Čeka me jedno pravo avanturističko putovanje. Već smo sve smislili i dogovorili. Putuje nas desetoro, reditelj i snimatelji sa RTS, Branko Čoper i braća Dragan i Žika Jelić. Letimo preko Frankfurta do Orlanda. U Orlandu ćemo unajmiti motore koje će voziti Branko, Žika i Dragan Jelić. Ja ću za njima voziti kabriolet “mustang”. Idemo iz Orlanda u Dajtonu na najveći bajkerski skup na svetu. Tamo ćemo se družiti sa motoristima iz celog sveta i snimati ceo spektakl. Usput ćemo posetiti i pokupiti neke moje prijatelje bajkere koji već dugo žive i rade u Americi. 
Posle skupa u Dajtoni, spustićemo se do Floride, gde ću se sresti sa prijateljima koje nisam video godinama. Na kraju ići ćemo na ostrvo Ki Vest, gde nas čega jedan moj prijatelj sa ribarskim brodom. Malo ćemo ploviti i sve to snimati. Avantura će trajati dvadeset dana, a mi ćemo snimiti dovoljno materijala da se napravi četiri ili pet jednosatnih putopisnih emisija. Ukoliko budem u prilici, poslaću s putovanja neke fotografije - rekao je Nigor, koji upravo pakuje kofere i pravi poslednje pripreme pred put.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin