Antonis Remos ponovo u Beogradu

Antonis Remos ponovo u Beogradu

Autor: | 12/03/2012

0

Povodom proslave dve godine uspešnog poslovanja medijske korporacije Antene Grupe u Srbiji, u čijem vlasništvu se nalazi Prva srpska televizija, danas je u Beograd stigao popularni grčki pevač Antonis Remos. On će nastupiti kao specijalni muzički gost na velikom prijemu koji Antena grupa organizuje za sve saradnike ove kompanije, a povodom sjajnog uspeha koja Prva srpska televizija postigla za veoma kratko vreme na medijskom tržištu Srbije.

Remos je jedan od najpopularnijih grških pevača, a omiljen je i u Srbiji i već dva puta je nastupao u našem glavnom gradu: prvi koncert imao je u septembru 2008. u Centru Sava, a godinu dana kasnije napunio je Beogradsku arenu. Nedavno je potpisao ugovor za „Heaven music“, izdavačku kucu Antena Grupe i izdao je novi album „Klista ta Stomata“ koji je postigao multiplatinasti tiraž i proglašen je albumom godine u Grčkoj.

Antonis Remos je novinarskim ekipama koje su ga čekale rano ujutru na aerodromu Nikola Tesla podario je osmeh i pozdrav sa tri prsta! Veliko mu je zadovoljstvo što je u Beogradu: "Došao sam sa kolegama i prijateljima povodom godišnjice proslave uspešnog poslovanja Antene grupe I drago mi je što sam ponovo ovde", rekao je Remos, koji je dodao da se seća nekih srpskih reči kao što su “Živeli!” i “ljubim te”.

Pošto je bio vidno umoran, rekao je da će se nakon dobrog sna sigurno setiti još nekih izraza.

U čast svih zvanica, prijatelja kuće kao i predstavnika Antene Grupe i Prve srpske televizije, Antonis će na proslavi izvesti hitove sa poslednjeg albuma ali i svoje stare najpoznatije pesme. Njegov nastup daće poseban pečat ovom velikom događaju.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin