Slađa Ivanišević snimila spot za pesmu "Sa mnom se nemoj igrati"

Slađa Ivanišević snimila spot za pesmu "Sa mnom se nemoj igrati"

Autor: | 13/03/2012

0

Pop pevačica Slađana Ivanišević snimila je prošle nedelje spot za svoj prvi singl sa novog albuma. Ovaj video-klip rađen je za numeru "Sa mnom se nemoj igrati", za koju je muziku i tekst napisao Doske, a aranžman uradio Saša Milošević Mare. Znamo svi da snimanja mogu potrajati, te da se pevači propisno namuče da bi publika mogla da uživa u krajnjem proizvodu, a kako je bilo tokom ekranizacije ove numere mlada Novosađanka kaže:
- Snimala sam naga, a bio je veliki minus! Kompletna ideja bila je Al Hamedova, od stajlinga, do porstora, a šta on naredi tako mora biti! Ipak, prezadovoljna sam saradnjom jer je sve totalno drugačije nego sve što sam do sada radila i što se trenuto može videti na našoj sceni. U spotu su i plesačice iz mog plesnog kluba, mada ovoga puta nismo stavljali akcenat na ples i koreografiju. Snimanje je bilo veoma naporno, posebno meni zimogrožljivoj, ali sam sve to lakše podnela jer je ekipa bila sjajna!"
Mi, ipak, verujemo da je sve bilo za nijansu lakše jer joj je društvo na snimanju pravio i dečko Milan, kojeg ćete i videti u spotu.

Izvor: Svet.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti