Poznati uživali na rođendanu agencije "Forma Viva Models" (Foto)

Poznati uživali na rođendanu agencije "Forma Viva Models" (Foto)

Autor: | 14/03/2012

0

Najstarija i jedna od najboljih modnih agencija na našim prostorima, "Forma Viva Models", proslavila je gala žurkom u utorak veče u restoranu "Dobrila" 22 godine uspešnog poslovanja i najavila novu sezonu i kastinge. Brojne VIP zvanice dočekivala je vlasnica Marija Savić - Simić koja je najavila nastavak saradnje sa "Elitom", ali i brojnim svetskim agencijama kao sto su IMG, Marylin, Next i DNA.
"Drago mi je da je "Forma viva" napravila ovoliki uspeh i što mlade devojke i mladići i njihovi roditelji i dalje imaju poverenja u nas. Nastavljamo sa puno elena i u novoj sezoni. Jedan od glavnih internacionalnih predavača bice manekenka Ivana Radović, a kastinzi će se odrzati 24. marta u Beogradu, Čacku i Kragujevcu i 25. marta u Kruševcu! Ovo je ujedno prilika da promovisemo i nas redizjanirani sajt", rekla je Marija.

Na žurki su se između ostalih našli i Cile Marinković, Suzana Perić, Darko Kostić, Verica Rakočević, Snežana Dakić, Minja Miletić, Biljana Obradović, Ana Pendić, Kristina Radenković, Isidora Bjelica, Aleksandar Srećković Kubura i mnogi drugi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin