Ivan Ivanović: Poljuljana bračna luka

Ivan Ivanović: Poljuljana bračna luka

Autor: | 15/03/2012

0

Posle sedam godina braka voditelj Ivan Ivanović razvodi se od supruge Zorice. Ivanović intenzivno traži stan u Beogradu, u kojem će živeti sam.
- Ivan i Zorica su se žestoko posvađali pre mesec dana. On je prošle sedmice išao da iznajmi stan u blizini Fakulteta za bezbednost na Vračaru. Razgledao je, ali ga nije uzeo. Vlasniku je rekao da mu je malo 35 kvadrata i da traži nešto veće - otkriva sagovornik Kurira i dodaje:
- Problemi u njegovom i Zoričinom braku počeli su kad je Ivan postao poznat. Pre toga su imali skladan odnos. Do nje su počele sve češće da stižu priče o njegovim neverstvima... Odlučili su da se rastanu, da Zorica ostane u stanu na Banjici sa ćerkom, a da se on iseli.
Voditelj TV Prva do zaključenja ovog broja je ostao nedostupan. Njegova supruga je, kako Kurir saznaje, pre tri dana promenila broj mobilnog telefona upravo da bi izbegla novinare kad se bude saznalo za njihov razlaz. Novinari su pozvali Ivanovog venčanog kuma Ivana Zeljkovića da provere ova saznanja.
- Ne bih ništa da komentarišem, ipak je to njegova lična stvar. Mogu samo da mu prenesem o čemu se radi kad se budemo čuli, pa će vam se on javiti ako bude želeo da komentariše - rekao je Zeka Milioner.
Zorica, supruga Ivana Ivanovića, na svom Fejsbuk profilu izbrisala je njegovo prezime i ostavila samo svoje devojačko Trivić, čime je potvrđeno pisanje beogradskih dnevnih listova da više nije u skladnim bračnim odnosima s voditeljem TV Prva.
- Odlučila je da sa Fejsa ukloni ono što je vezuje za Ivana u njenom imenu. On je napustio njihov zajednički stan, za koji i dalje otplaćuju kredit od 55.000 evra. Još nisu stigli da razgovaraju o tome kako će podeliti imovinu koju su stekli u braku i kako će ubuduće regulisati ratu za stan - otkriva Kurirov izvor blizak porodici Ivanović.
Rajko Trivić, Zoričin otac, potvrdio je za Kurir da njegova ćerka i zet više nisu zajedno.
- Ja kao roditelj ne bih da se mešam u to što se dogodilo između njih. Mogu samo da kažem da su oni vrlo lepo živeli i da sam ja zadovoljan njime i kao zetom i kao ocem moje unuke. Što se njega tiče, sve pohvale! Nisu oni ni prvi ni poslednji kojima se to dogodilo, razlozi su jasni i meni je kao roditelju žao što su oni tako odlučili, jer su mogli i pametnije. Možda to još nije gotovo, možda se dogodi da se oni i pomire - rekao je za Kurir Rajko Trivić, tast Ivana Ivanovića.

Izvor: Kurir, 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još