Dženifer Aniston otkrila tajnu savršenog izgleda

Dženifer Aniston otkrila tajnu savršenog izgleda

Autor: | 15/03/2012

0

Holivudskoj zlatnoj devojci Dženifer Aniston zavide mnoge žene. Nebrojeno mnogo puta je pokazala da godine na njoj ne ostavljaju traga. No, ako se uzme u obzir koliko novca mesečno troši kako bi održavala kožu zategnutom, imala tonirano telo, blistav osmeh i sjajnu kosu, onda i ne čudi što i u 43. izgleda fantastično.
Glumica mesečno troši 8.000 dolara na losione, kreme, strogi režim ishrane i na vežbanje. Samo na preparate i tretmane za negu kože, Anistonova mesečno potroši 2.000 dolara. Nedavno je priznala i da je opsednuta laserskim pilingom kože posle kojeg izgleda kao da je upravo spasena iz požara.
Uz pomoć krema koje imaju umirujuće sastojke, oporavak traje samo sedam dana. Dženifer navodno koristi kremu koja u sebi sadrži kristale s Marsa i koja košta 450 dolara.
Za privatne časove joge s ličnim trenerom i prijateljem, glumica nedeljno izdvaja 900 dolara, a nutricionistu plaća 680 dolara za sedam dana saveta šta jesti i koje namirnice kombinovati.
Iako troši ogromne sume novca na raznorazne tretmane i proizvode, ne zazire od kupovine jeftinijih proizvoda pa tako za pranje lica koristi običan sapun.

Izvor: Starmagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin