Boris Novković: Ne mogu da živim u lažnom moralu

Boris Novković: Ne mogu da živim u lažnom moralu

17/03/2012

0

- Bolje je ovako, nego živeti u lažnom moralu - kaža pevač Boris Novković koji se zaljubio u drugu ženu i posle osam godina braka razvodi se od supruge Lucije Novković.
Za razliku od mnogih oženjenih muškaraca koji bez najmanje griže savesti održavaju paralelne veze sa drugim ženama, popularni hrvatski pevač želi da bude pošten i prema supruzi koja mu je rodila dvoje divne dece, ali i prema ljubavnici, a najvažnije mu je, kaže, da bude pošten prema sebi.
- Najbitnije je da niko ne ispašta, naročito ne deca - smatra Novković.
U Hrvatskoj se priča da se Boris zaljubio kao nikada dosad i da se to verovatno desilo tokom druge trudnoće njegove supruge. Ona se, kaže isti izvor, u početku nadala da je to običan flert i da će ga brzo proći, ali ispostavilo se da je reč o pravoj velikoj ljubavi zbog koje je Novković spreman na velike rezove i novi život.
Navodno nova Borisova ljubav je mlada umetnica, slikarka, koja veoma često ilustruje i dečje knjige. Boris sa devojkom živi u iznajmljenom stanu, a Lucija i dvoje dece ostali su u njihovoj porodičnoj kući. On ih svakodnevno posećuje, učestvuje u porodičnim obavezama i stara se o deci. Tako će i dalje ostati uključen u odrastanje i vaspitanje svoje dece.
Boris i Lucija počeli su da se zabavljaju pre 12 godina, nakon što su se upoznali na jednom muzičkom festivalu na kojem je on učestvovao, a ona je izveštavala za novine.
Nakon skoro četiri godine zabavljanja shvatili su da su jedno za drugo i venčali su se. Njihov brak važio je za jedan od najskladnijih i ne pamti se da su se nekada ozbiljnije posvađali. Imaju dva sina, trogodišnjeg Nou i četvoromesečnog Bona. Hrvatski pevač uvek je isticao da je supruga stub njihove porodice. U svakom intervjuu je imao samo reči hvale za Luciju.
Borisovi prijatelji potvrđuju da se on veoma zaljubio u drugu ženu, ali ističu i to da i pre toga u njegovom braku sa Lucijom nije sve bilo med i mleko. Prema njihovim rečima u njihovoj vezi je već došlo do zasićenja, pa su u poslednje vreme više živeli kao cimeri nego kao supružnici. Kažu da je svakodnevica, dnevne obaveze, briga za decu počela da uništava romantiku i da su vremenom sve manje vremena imali jedno za drugo i romantične trenutke koji bi oživeli strast.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti