Slikaj se sa Srećkom i osvoji jedinstvenu nagradu!

Slikaj se sa Srećkom i osvoji jedinstvenu nagradu!

Autor: | 19/03/2012

0

Oduvek si želeo da se provozaš u autobusu sa našim šampionima? Slikaj se sa Srećkom i osvoji neverovatnu priliku da dočekaš naše olimpijce po povratku iz Londona i provozaš se sa njima do skupštine!
Olimpijski komitet Srbije pokreće akciju i nagradno - zabavno takmičenje “SLIKAJ SE SA SREĆKOM”, koje će trajati od 15. marta do 15. maja. Građani će tokom svih devet nedelja biti u prilici da se na vrlo jednostavan način nađu u trci za jedinstvenu i vrednu nagradu!
Svakog dana volonteri Olimpijskog komiteta Srbije kretaće se kroz grad i obavljati svoje redovne dnevne aktivnosti  “obučeni u Srećka”, odnosno u jaknama i majicama sa likom maskote Olimpijskog tima Srbije - Srećka. Pronađite ih na putu ka fakultetu, u nabavci, u druženju sa prijateljima, čak i vožnji  gradskim prevozom... Svako ko prepozna Srećka, odnosno volontera „obučenog u Srećka“, moći će da mu priđe, da ga zaustavi i da se slika sa njim. U trku za nagradu ulaze svi građani koji fotografiju sa Srećkom postave na Facebook stranicu Olimpijskog komiteta Srbije i označe se ili „taguju“ na njoj.
Od trenutka objavljivanja, postojaće mogućnost za „lajkovanje“ fotografije. Nedeljni pobednik biće autor fotografije koja se najviše dopadne posetiocima Facebook strane Olimpijskog komiteta Srbije, odnosno one fotografije koja dobije najveći broj „lajkova“.
Za 9 nedelja imaćemo ukupno 9 pobednika! Oni će dobiti ekskluzivnu priliku da na beogradskom aerodromu, dočekaju olimpijce Srbije, po povratku iz Londona, da se upoznaju sa svojim junacima, druže sa njima  i autobusom dođu do platoa Narodne Skupštine, gde će za naše olimpijce biti organizovan doček.
Od 15. marta na Facebok strani Olimpijskog komiteta Srbije. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin