Danina Jeftić: Terapija posle raskida

Danina Jeftić: Terapija posle raskida

Autor: | 19/03/2012

0

Mlada glumica Danina Jeftić, koja je popularnost stekla ulogom Rose u filmu i TV seriji “Montevideo, Bog te video”, tumači jednu od glavnih rola i u predstavi “Ludi od terapije”. Ovom predstavom se 20. marta zvanično otvara novi pozorišni prostor u Beogradu - Scena “Stamenković”, koja se nalazi u Ustanovi kulture “Palilula”.
- U pitanju je izrazitio moderan, aktuelan i uzbudljiv komad, koji se na duhovit način bavi odnosima u savremenom društvu. Igram devojku Darling, a pored mene u glumačkoj postavi su i Marko Živić, Suzana Lukić, Dragan Marinković i drugi. Nadam se da će predstava biti dobro prihvaćena. Mi smo se na probama dobro zabavljali, ali i trudili da se što bolje uigramo, kako bi publika zadovoljna napustila predstavu, koja, uz dosta smeha, nudi i veoma inspirativna rešenja kako da se pojedinac snađe u burnim vremenima poremećenih odnosa i sveopšteg nedostatka prave ljubavi.
Danina otkriva i da joj je rad na predstavi dobro došao da bi lakše prevazišla događanja u privatnom životu. Naime, nedavno je šarmantna Rosa iz “Montevidea”, devojka za kojom mnogi muškarci uzdišu, okončala vezu sa dečkom, s kojim se zabavljala nekoliko godina. Lepa glumica, međutim, ne krije da joj nova situacija pomalo i prija kako bi našla više vremena za sebe. Kaže, vreme joj je da razmisli o karijeri i putevima kojima će dalje ići.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin