Ana Sofrenović: Prvi put u ulozi rediteljke

Ana Sofrenović: Prvi put u ulozi rediteljke

Autor: | 21/03/2012

0

Poznata glumica Ana Sofrenović odlučila je da se oproba i kao reditelj, a njena prva predstava „Mali princ“ uskoro će biti premijerno prikazana u Dečjem centru "Beograd". Reč je o komadu čiju ciljnu grupu činekako mališani tako i odrasla publika, a lepa umetnica je veoma srećna što ima priliku da sarađuje sa mladim kolegama koji glume u ovoj predstavi.
-Sedmoro mladih glumaca koji su osnovali trupu „Simple Truth Teatre“ pozvalo me je da im režiram prvu predstavu „Mali princ“ i ubrzo smo se dogovorili za saradnju. Mnogo mi je drago što su mlade kolege odlučile da uzmu stvar u svoje ruke i da sami urade nešto umesto da sede kod kuće i čekaju da ih neko pozove. Oni nemaju budžet, ali su im institucije izašle u susret š to je veoma pohvalno - priča  Ana.
-Mene su pozvali zbog radionica koje držim poslednjih godina, a ovaj posao je i za mene izazov, jer nikada do sada nisam radila predstave koje su namenjene i deci i odraslima, kao što nisam ni režirala. Drago mi je što su izabrali mene i mi sada vrlo lepo sarađujemo - zaključuje Sofrenovićeva.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin