Bojana Ordinačev kreira tašne

Bojana Ordinačev kreira tašne

Autor: | 28/03/2012

0

Glumica Bojana Ordinačev uprkos tome što može biti zadovoljna brojem angažmana, posebno na daskama koje život znače, uskoro bi mogla da se pojavi i u sasvim novoj ulozi - modnog dizajnera.
- Već sam imala i ponudu jedne modne kuće da se kreiranju tašni posvetim ozbiljnije. Završila sam srednju umetničku školu, dizajn me uvek zanimao, a moji roditelji u Novom Sadu se već godinama imaju firmu koja proizvodi kožnu galanteriju. Postoji mogućnost da upravo kod njih najpre počnem da radim na odabiru modela, ali trenutno imam mnogo glumačkog posla tako da je sve to još na nekom "stend baju" - kaže nam Bojana i dodaje da će kreiranju torbica najverovatnije "punom parom" da se posveti na jesen.
Glumica u svom matičnom pozorištu Boško Buha igra u nekoliko predstava ("Vasilisa", "Aladin", "Snežana i sedam patuljaka"...), a u slobodno vreme najviše voli da izlazi po beogradskim klubovima:
- Uglavnom izlazim sa drugaricama, jer dečka nemam. Eto, i to čudo je moguće! - smeška se Bojana.
- Ne treba nikud žuriti i biti sa nekim samo da biste mogli da kažete da imate momka. Vredi sačekati pravog!
Kad su njena profesija i aktuelna ostvarenja u pitanju, Bojana kaže da je oduševljena serijom "Budva na pjenu od mora", koju pratimo na Prvoj srpskoj televiziji:
- Redovno gledam seriju, radila sam mnogo s Milanom Karadžićem, ali mislim da je ovo nešto najbolje što je uradio za televiziju. Dopada mi sve, od glumaca preko scenarija do režije. Volela bih, naravno, da više snimam za TV i da budem deo takvih projekata - priznaje Bojana.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još