Nina Badrić snimila video spot i veliki modni editorijal u Milanu (Foto)

Nina Badrić snimila video spot i veliki modni editorijal u Milanu (Foto)

Autor: | 29/03/2012

0

Proteklog vikenda Nina Badrić boravila je u Milanu. Međutim, Nina nije uživala u čarima šopinga već je bila gošća italijanskog "IT magazina” za koji je snimila veliki modni editorijal i video spot za pesmu "I am so excited” sa kojom je svojevremeno žarila i palila po Italiji. Na poziv bosanskohercegovačkog muzičara Dina koji u Milanu studira dizajn poslednje tri godine Nina je stigla u pratnji supruga Bernarda te provela tri dana snimajući od ranih jutarnji sati pa do kasno uveče.

Nina Badrić će osvanuti na naslovnici" IT magazina" u junu, a i u unutrašnjosti magazina. Ekipa vrhunskih profesionalaca  Ninu je zamislila kao ženu sa hiljadu lica pa su, oduševljeni njenom mogućnošću transformacije promenili 13 različitih stajlinga. U nekima od njih Nina izgleda gotovo neprepoznatljivo. Art direktor Alesandro Masarini izrazio je želju da sa Ninom sarađuju na predstojećem Eurosongu tako da bi se lako moglo dogoditi da Italijani osmisle imidž Nine Badrić na predstojećem Eurosongu. Oduševljena celom ekipom i snimanjem Nina je rekla:
- Ekipa je sjajna. Svi su redom vrhunski profesionalci koji već godinama rade sa mnogim svetskim zvezdama. Bilo mi je neopisivo zadovoljstvo sarađiivati sa njima i jedva čekam da vidim kako će sve na kraju izgledati.

Ninu je fotografisao svetski poznati fotograf Edland Man koji potpisuje mnoge kultne kampanje. Pevačica je snimila u Milanu video spot za pesmu "I am so excited” sa kojom je ’98 godine bila broj jedan u Italiji i koju će u novoj remiks verziji predstaviti za dva meseca.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti