Kajli Minog će osmisliti novogodišnji vatromet u Sidneju

Kajli Minog će osmisliti novogodišnji vatromet u Sidneju

Autor: | 29/03/2012

0

Pop zvezda Kajli Minog biće zadužena da osmisli čuveni novogodišnji vatromet u Sidneju, prenosi "Rusija danas". Australijska zvezda (42), koja je nedavno obeležila 25 godina rada, sarađivaće sa kreativnim timom događaja kako bi izabrala boju i temu vatrometa. Gradonačelnik Sidneja Klover Mur rekao je da će Kajli Minog narednih devet meseci učestvovati u pripremi izgleda novogodišnjeg vatrometa.
- Uz Kajlinu pomoć, radićemo na daljoj promociji dočeka Nove godine u Sidneju koji u luku privuče 1,5 miliona ljudi, a lokalnoj ekonomiji donese 156 miliona dolara - rekao je Mur.
Doček Nove godine u Sidneju postao je prepoznatljiv simbol grada. Doček se organizuje od 1996. godine u sidnejskoj luci. Tokom večeri organizuju se dve velike prirotehničke predstave u 21 sat i u ponoć i obe se prenose na nacionalnoj televiziji.
- Sigurni smo da će Kajli doprineti sopstvenim sjajem Sidneju. Ovaj događaj će iskoritstiti sve njene brojne talente kao pevačice, izvođača i dizajnera - navodi se u saopštenju organizatora dočeka.
Zbog spektakularnog vatrometa Sidnej je prozvan "glavnim gradom dočeka Nove godine" i svake godine privuče na hiljade posetilaca.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti