Andriana Bozoljac: Beba je najlepši poklon

Andriana Bozoljac: Beba je najlepši poklon

Autor: | 31/03/2012

0

Naš teniser Ilija Bozoljac (26) i njegova supruga, manekenka i fotomodel Andriana Bozoljac (32) postali su ponosni roditelji malene devojčice kojoj su dali ime Lola.
Andriana se porodila u jednom beogradskom porodilištu, a Ilija je prisustvovao porođaju koji je protekao u najboljem redu. Andriana je na svet donela zdravu devojčicu, koja je, prema njenim rečima, neizmerno usrećila i nju i njenog supruga Iliju Bozoljca.
- Sve je odlično. Beba i ja smo dobro. Presrećna sam. Lola je nešto najlepše što je Bog mogao da mi podari - uzbuđeno priča novopečena majka.
Andriana kaže da se osećaj majčinstva ne može opisati.
- Osećaj je jedinstven. Ne mogu rečima da opišem koliko je lepo doneti na svet jedno tako nežno i sićušno biće, a pogotovo držati ga u rukama - kaže ona.
Mala Lola je bila iznenađenje roditeljima s obzirom na to da su verovali da Andriana čeka muško dete. Barem je tako pokazao ultrazvuk pre par meseci. Međutim, pol deteta paru ni tada nije bio bitan koliko im je bilo važno, kako se kaže, „da dete bude živo i zdravo”.
- Veoma se radujem zbog uloge koja me očekuje. Često me pitaju da li bih više volela devojčicu ili dečaka, a ja uvek kažem da mi je svejedno. Važno mi je da dete bude živo i zdravo - rekla je Andriana za naš list dok je bila u četvrtom mesecu trudnoće.
Tokom trudnoće Andriana nije prestajala da se bavi modnim biznisom kao direktorka franšize modne kuće „Patricija Pepe” za Srbiju. Uskoro će proširiti svoj posao, u čemu je podržava i naš uspešni teniser.
- Ilija mi je velika podrška u poslovnim poduhvatima. To mi je jako važno. Ženska i muška linija „Patricija Pepe” su nešto na čemu sam radila u protekle dve godine, ali neću se na tome zaustaviti. Planiram da još više proširim modni biznis - kaže novopečena mama.
Andriana i Ilija započeli su vezu tokom leta pre dve godine i za vrlo kratko vreme postali su nerazdvojni. Tajno su se venčali krajem oktobra prosle godine na intimnoj ceremoniji u prestoničkom kafiću „Bordel”, na godišnjicu njihovog upoznavanja.
Budući da je Andriana Bozoljac diplomu stekla u Moskvi, na smeru za marketing i komunikacije na poznatom Fakultetu Lomonosov, njena prvobitna ideja bila je da svom prvencu da rusko ime. Ipak, u dogovoru sa suprugom Andriana je odlučila da ćerki da jedinstveno ime Lola.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još