Emir Kusturica posetio Dijega Armanda Maradonu

Emir Kusturica posetio Dijega Armanda Maradonu

Autor: | 31/03/2012

0

Proslavljeni režiser, pisac i muzičar Emir Kusturica posetio je svog dugogodišnjeg prijatelja Dijega Armanda Maradonu u njegovoj kući u Buenos Ajresu, prestonici Argentine. Profesor Kusta i trener "Al vasla" iz Dubaija su uz argentinsko crno vino do kasno u noć evocirali uspomene iz vremena snimanja filma "Kusturica o Maradoni", a pred zoru Kusta je organizovao momke iz svog "No smoking orkestra" da jednom od najboljih fudbalera svih vremena na uvce odsviraju "Svilen konac".
- Najviše mi se sviđa "Ja sam ja, Jeremija" - rekao je Maradona koji je sve vreme pokušavao da peva na srpskom jeziku.
- To je zato, moj Dijego, jer naše pesme i kad su ratne čoveka vežu za ples. Ima li to negde drugde - pitao je profesor svog domaćina.
- Nema - odgovorio je Zlatni Dečko i nastavio da pleše uz "Ja sam ja, Jeremija", koja se u verziji "No smoking orkestra" zove "Upside donjn".
Kusturica i njegov bend nastavljaju turneju po Južnoj Americi koncertima u Čileu, Kolumbiji i Argentini. Tim povodom 4. aprila u Buenos Ajresu biće otvorena i izložba fotografija "No smoking orkestra" njihovog zvaničnog fotografa Dragana Teodorovića Zeke.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti