Dodeljene Kids' Choice Awards

Dodeljene Kids' Choice Awards

Autor: | 01/04/2012

0

Na ovogodišnjoj dodeli Kids' Choice Awards zelena sluzava tečnost je poprskala mnoge zvezde među kojima su Hale Beri, Hajdi Klum, Tejlor Lotner. Ove se godine nagrade su dodeljene 25. put, a o pobednicima su odlučili mladi do 18 godina svojim onlajn glasovima. Domaćin voditelj je bio glumac Vil Smit, a dodeli je prisustvovala i prva dama Amerike Mišel Obama.

Podeljeno je više od 20 nagrada, ali napetost nije bila maksimalna zbog neizvesnosti ko će dobiti "Blimp", već zbog toga što se nije znalo ko i kada će biti poliven zelenom ljigavom masom.
- Niko nije bezbedan! Morate da zaslužite zelenu boju! To je čast! - vikao je Vil Smit u mikrofon.

Prva je zalivena glumica Hale Beri, a za njom i zvezda sage "Sumrak" Tejlor Lotner, glumac iz popularne tinejdžerske serije "Gli" Kris Kolfer i pevač Džastin Biber.

Dodela ovih nagrada iza koje stoji američki televizijski kanal "Nickelodeon" je najgledaniji dečji program, jer se čuvene holivudske i druge zvezde te večeri obraćaju svojoj najmlađoj publici.
- Ovo je najbolja dodela nagrada u istoriji - rekla je Kristen Stjuart dok je primala priznanje za najbolju filmsku glumicu.

Selena Gomez je pobedila u dve kategorije - najbolja televizijska glumica i pevačica. Adam Sendler je najbolji filmski glumac.

Kejti Perije odmah posle svog nastupa dobila "Blimp" za najbolju sinhronizaciju u animiranom filmu "Štrumfovi".

- Jedini razlog što sam ovde danas je taj što nikada nisam porasla - izjavila je ona.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin