Šarliz Teron: Uspela prvoaprilska šala

Šarliz Teron: Uspela prvoaprilska šala

Autor: | 02/04/2012

0

Oskarovka Šarliz Teron, jedna od najpoželjnijih žena sveta nedavno je ostala bez svog mobilnog telefona. Ona je u mobilnom čuvala svoje seksi fotografije na kojima pozira u crnom topu i ističe svoj dekolte, i šalje poljupce u kameru. Pronalazač telefona ili sam lopov se neslano našalio, pa je na internet, pored slika, postavio čak i njene sms poruke.
Nedugo pošto je tridesetšestogodišnja Šarliz shvatila da je ostala bez mobilnog telefona, na internetu su se pojavile lične informacije iz njenog telefona, ali i dve veoma seksi fotografije, piše Just Jared.
Na jednoj od fotografija oskarovka pozira u crnom topu i ističe svoj dekolte, a na drugoj šalje poljubac u kameru. Obe fotografije je sama napravila. Pored fotografija, na internetu su se pojavili i neki privatni podaci iz njenog telefona.
Tako je u javnost dospela informacija da Šarliz voli da skicira Oskara, vežba govor i da često posećuje "Rodeo Drive" i "Coldstone Creamery". Između ostalog, internetom kruže i skrinšotovi iz njenog telefona, razni video snimci, njena istorija internet pretraživača, spisak poziva, Tvitovi, sms poruke, govorna pošta i razne fotografije.
Ipak, Šarliz nije "hakovana", već je sama u saradnji sa tim sajtom napravila prvoaprilsku šalu. Dobro je da se Šarliz samo šalila, pošto je holivudski haker koji je to učinio Skarlet Johanson nedavno je zbog toga osuđen i preti mu doživotna robija. Izricanje kazne zakazano je za jul.

Izvor: Blic, Mondo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još