Marija Šerifović: Prija mi život u Austriji

Marija Šerifović: Prija mi život u Austriji

Autor: | 02/04/2012

0

Pevačica Marija Šerifović u poslednje vreme veoma retko nastupa. Priliku da uživa u pesmama prve srpske evrovizijske pobednice, posle duže pauze, u subotu uveče je imala publika u njenom rodnom Kragujevcu. Marija već nekoliko meseci živi u Beču, gde je otvorila noćni klub u kome gostuju njene kolege sa estrade. Pop pevačica ističe da je to bio jedini razlog preseljenja u austrijsku prestonicu, ali da tu nije kraj njenim planovima.
- Uskoro ću se upustiti u još neke poslovne poduhvate, pa to neće biti jedini razlog mog boravka u Beču - priča Marija.
- Beč je fantastičan. To je grad sa mnogo mogućnosti i život u njemu mi izuzetno prija. Beograd mi, naravno, nedostaje, ali mi prijatelji često dolaze u posetu, a i ja koristim svaki slobodan trenutak da dođem u Srbiju.
Na pitanje da li je vođenje kluba unosnije od pevanja, pevačica odgovara:
- Zavisi. Taj posao nosi mnogo stresa, sama organizacija iziskuje mnogo vremena, ali je u svakom slučaju unosan.
Marija se u poslednje vreme retko pojavljuje na sceni. Objasnila je i zbog čega:
- Odmaram se i punim baterije za nove pesme i sve što kvalitetan album treba da poseduje. Nema žurbe, kada se sve to poklopi, eto mene sa novim albumom.
Marija je sa svojom majkom Vericom Šerifović snimila pesmu „Čudna jada od Mostara grada“. Na pitanje čija je bila ideja za duet, ona odgovara:
- Mamina. Obe izuzetno volimo tu pesmu. Naravno, bilo je veliko zadovoljstvo pevati sa njom.
Šerifovićeva je nedavno nastupila u Belorusiji na izboru za njihovog predstavnika na „Evrosongu“. Na pitanje kakve utiske nosi iz ove slovenske zemlje, Marija odgovara:
- Bilo je izuzetno lepo videti ljude, koji daleko od Srbije pevaju zajedno sa mnom „Molitvu“ od početka do kraja. To je dokaz da je ta pesma, zaista, prava!
Bliži se ovogodišnji izbor za najlepšu pesmu Evrope. Na pitanje da li joj se dopada pesma Željka Joksimovića „Nije ljubav stvar“, može li Željko sledeće godine „Evrosong“ da dovede u Beograd i ko je njen favorit, pevačica kaže:
- Pesma je ozbiljna i kvalitetna! Željku želim svu sreću, a osim njega, izdvojila bih Loren - predstavnicu Švedske. Mora mnogo stvari da se poklopi da bi do toga došlo. Željko je ozbiljan kompozitor i izvođač, ukoliko se sve kockice slože i bude suđeno, ništa nije nemoguće!

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti