Kejt Bekinsejl, Džesika Bil i Kolin Farel zvezde rimejka filma "Totalni opoziv"  (Video)

Kejt Bekinsejl, Džesika Bil i Kolin Farel zvezde rimejka filma "Totalni opoziv" (Video)

Autor: | 05/04/2012

0

Objavljivanje trejlera za rimejk kultnog filma "Totalni opoziv" iz 1990. izazvao je veliku pažnju među ljubiteljima naučne fantastike. Za razliku od originala, u kojem su glavne uloge tumačili Arnold Švarceneger, austrijski bodibilder koji je kasnije postao i guverner Kalifornije, i Šeron Stoun, koja je ulogom u "Niskim strastima" postala seks simbol, u rimejku glavne uloge tumače Kolin Farel, Džesika Bil i Kejt Bekinsejl. Rediteljska palica pripala je Lenu Vajzmanu, reditelju filmova „Underworld“:
- Film je kombinacija misterije, emocija i akcije. Kolin je većim delom zaslužan za to i veoma sam zadovoljan njime. Najteže je bilo održavati realnu priču i fantastiku koje idu paralelno - rekao je on.
Rimejk je kao i orgirinal baziran na kratkoj priči Filipa K. Dika u kojoj se govori o tankoj granici između stvarnosti i sećanja. Glavnom junaku Daglasu Kvejdu kompanija "Rikol" pretvara snove u sećanje, a igrom slučaja počinje da veruje da je tajni agent i tada njegov život i stvarnost počinju da se menjaju. "Totalni opoziv" iz 1990. je imao budžet od 65 miliona dolara, a na blagajnama širom sveta je zaradio odličnih 261,2 miliona dolara.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti