Kemal Monteno: Čekam na transplantaciju bubrega

Kemal Monteno: Čekam na transplantaciju bubrega

Autor: | 05/04/2012

0

Posle operacije prilikom koje mu je ugrađen trostruki bajpas, zdravstveni problemi Kemala Montena se nastavljaju, a iako se oseća odlično, lekari su mu nedavno saopštili da mu je neophodna transplantacija bubrega, što je pevač i potvrdio.
- Nisam još na listi, ali mi je neophodna transplantacija. To neću moći da izbegnem, tako kažu lekari. Inače sam dobro, krećem se, pičim ja, nedavno sam bio u Sarajevu, a idem i na dijalizu u Zagreb. Nadam se da ću biti i operisan u Zagrebu - kaže Kemal , koji stiže i da se vidi sa prijateljima.
- Viđam Nedu Ukraden, Halida Bešlića, ma sa svima se viđam - priča kantautor, koji će se nakon operacije oporavljati tamo gde mu lekari kažu, iako preferira Opatiju.
 - Ne znam da li će to biti Opatija. Ići ću tamo gde mi lekari budu savetovali - raspoloženo je izjavio Kemal Monteno.
Pevačica Neda Ukraden, velika prijateljica Kemala Montena, iznenadila se kada smo joj saopštili da je njenom kolegi neophodna transplantacija bubrega:
- To mi je nepoznato, on je u petak specijalno zbog mene došao iz Sarajeva u Zagreb kako bi prisustvovao promociji mog albuma „Biti svoja“, na kojem imamo duet. Rekao mi je da ide dva puta nedeljno na dijalizu, ali ne i da mu je neophodna transplantacija. Ja ću naravno biti uz njega, posećivaću ga i koliko god budem mogla da pomognem, pomoći ću - izjavila je Ukradenova.

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti